Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@00:56:20 GMT

۲۰ سردیس از مشاهیر و مفاخیر ایرانی نصب شدند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۲۲۸۱

۲۰ سردیس از مشاهیر و مفاخیر ایرانی نصب شدند

سازمان زیباسازی شهر تهران از ۲۰ سردیس مشاهیر و مفاخر ایرانی که در سومین سمپوزیوم مجسمه‌سازی مفاخر ایران ساخته شده بودند، در محل کتابخانه ملی رونمایی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اداره ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران اعلام کرد، این سازمان در راستای ارتقاء سطح کیفی و بصری فضاهای عمومی شهر و به منظور معرفی هرچه بیشتر مفاخر و مشاهیر ملی کشورمان با برگزاری سه دوره سمپوزیوم مجسمه‌سازی، سردیس تعدادی از هنرمندان، شاعران و مشاهیر و مفاخر معاصر را ساخته و در سطح شهر به ویژه در محل‌های فرهنگی نصب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ۲۰ سردیس متعلق به احسان اشراقی (استاد تاریخ)، علی شریعتمداری (استاد تعلیم و تربیت و برنامه‌ریزی درسی)، مرتضی سهرابی (استاد مهندسی شیمی)، داریوش صفوت (استاد موسیقی اصیل ایرانی)، ابوالقاسم گرجی (استاد فقه و حقوق)، بابا مخیر (دامپزشک نمونه جهان در سال ۱۹۹۷)، سیدحسین میرشمسی (پدر واکسن سازی ایران)، کریم جوانشیر (استاد کشاورزی و منابع طبیعی)، رضا نقشینه (استاد آسیب‌شناسی دامپزشکی)، تقی ابتکار (استاد مهندسی مکانیک)، سیدمحمد بلورچیان (استاد شیمی و داروسازی)، مهدی بهادری‌نژاد (استاد مهندسی مکانیک)، یوسف ثبوتی (استاد فیزیک و اختر فیزیک)، رضا داوری اردکانی (فیلسوف و متفکر ایرانی)، پرویز دوامی (استاد مهندسی مواد و متالوژی)، علیرضا سپاس‌خواه (استاد آبیاری و هیدرولوژی خاک)، علی کاوه (استاد مهندسی عمران و سازه)، مهدی گلشنی (استاد فیزیک و فلسفه علم)، بهمن یزدی صمدی (استاد ژنتیک و اصلاح نباتات)، فتح‌الله مضطرزاده (استاد مهندسی شیمی و علم مواد)، است که در کتابخانه ملی پس از جانمایی و نصب رونمایی شده‌اند.

سومین سمپوزیوم ملی مجسمه‌سازی مشاهیر با حضور ۲۰ هنرمند مجسمه‌ساز از سراسر کشور ساخته و پس از جانمایی در کتابخانه ملی نصب شده‌اند.

در دوره اول سردیس شاعران ساخته و در خانه شاعران نصب شد و در دوره دوم سمپوزیوم مجسمه‌سازی، سردیس هنرمندان پس از ساخت در پارک هنرمندان نصب شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استاد مهندسی مجسمه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سردیس پدر خوشنویسی خرم آباد رونمایی شد
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • مسدود بودن بلوار استاد مهندسی آباده
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • خدمات فنی و مهندسی متخصصان ایرانی ماندگار است
  • گزارش| سفر رئیسی به سریلانکا؛ نمایش اقتدار مهندسی ایرانی